Winkelwagen Geen producten
Categorieën
WELKOM BIJ SANTINO- KLEDING


Hartelijk welkom in de webwinkel van Santino-Kleding.

Santino-Kleding is een onderdeel van Europe-Reclame; een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft in de verkoop van bedrijfs- en promotionele kleding van diverse merken.
Wij hebben tevens veel ervaring in het leveren van Custom Choice kleding .
Custom Choice is kleding die gemaakt wordt voor uw bedrijf in de door u gewenste kleuren en maten met of zonder logo. ( Logo's bedrukt of geborduurd vanaf 25 stuks )
Onze webwinkel geeft u de mogelijkheid voor het bestellen van kleding voor de zakelijke markt, particuliere markt  en voor verenigingen .
De kleding die u besteld kan eventueel bedrukt of geborduurd worden met uw eigen logo tegen een meerprijs. Het logo kunt u bij elk product toevoegen.
Het voordeel van Santino kleding is de mogelijkheid om grote maten te bestellen zelfs tot 7 maal XL!
U kunt bij elk product direct zien in welke maten deze leverbaar zijn; niet alle kleuren zijn in de grootste maten verkrijgbaar.
Ook is bij elk product dat u aanklikt een maten tabel toegevoegd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste maat besteld. Dit voorkomt onnodige retourzendingen en besparen we het milieu.
Waarom geen gratis verzending beneden € 100,00 excl.?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (PostNL verstuurt helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Bij voorbeeld polo shirt Ricardo kost bij Bol.Com € 18,97 pst. excl .op onze site kost deze slechts € 9,15 excl. dat is het grote verschil.
https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/ricardo%2Bpolo/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.htmlVerzendmethode bij Santino kleding.nl kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.
 

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren of later nogmaals aangeboden. Hierna is het pakket nog 14 dagen bij een afhaallocatie beschikbaar.

De leveringsbetrouwbaarheid van PostNL in 2016 was 96% binnen 24 uur.Behalve in de maand december.


Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen
PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Als u niet thuis bent, dan biedt de postbode het pakket indien mogelijk bij de buren of een dag later opnieuw aan. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van PostNL bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen twee weken afhalen op vertoon van uw legitimatie. 

Afleveradres : Als u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket af te laten leveren bij 1 van de ruim 600 UPS Access Points (voorheen Kiala Punten) zodat u deze op kunt halen wanneer het u zelf uitkomt.
 


Bij Retourzendingen beneden de € 100 euro zijn de verzendkosten voor de koper.
NIEUW in de webwinkel; ons huismerk Matterhorn, om u meer keuze te geven in jassen, bodywarmers en fleece producten van een hoge kwaliteit
voor een betaalbare prijs.  www.matterhorn-kleding.nl
Wij wensen u veel succes met het bestellen van de kleding via onze webwinkel.
Indien u vragen heeft, of als u als bedrijf, instelling of vereniging meer informatie wenst, kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier op deze site; dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren van 09:00 tot 17:00 uur, onder nr: 0031(0) 73 7200 400.
U kunt ook mailen naar info@santino-kleding.nl
 

 

Alle bedragen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel